IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анистън подноси амулет против уроки

27 септември 2016 13 40

Покрай драмата с шокиращия развод на Бранджелина

Снимка: splashnews.com

Снимка: splashnews.com

Покрай гръмката медийна раздяла на най-звездната холивудска двойка – Анджелина Джоли и Брад Пит, Дженифър Анистън подноси колие против уроки.

Бившата жена на Пит е решила да спира лошите вибрации със златно, 18-каратово бижу, инкрустирано с лапис и тюркоаз, което струва 3500 долара.

Анистън отдавна продължи живота си след като Брад я заряза заради Анджелина в началото на 2005 г., а към момента тя е щастливо омъжена за актьора Джъстин Теру.

Въпреки това Дженифър е решила, че има нужда от някаква защита и се е обърнала към бижутерката Дженифър Майер (съпругата на Тоби Макгуайър) да ѝ направи колие, което да я пази от негативната енергия.

Според много култури носенето на син камък може да спре всякакви проклятия.

В същото време Анистън и Теру демонстрираха преди два дни в Ню Йорк, че се радват на истинско семейно щастие и че изобщо не се интересуват от шокиращия развод на Бранджелина.

Джъстин дори сподели в интервю за Entertainment Tonight, че бракът му с Джен работи.

„Ние ценим чувството си за хумор един на друг, уважаваме се и се разбираме. Знам, че звучи просто, но това е всичко!“, категоричен е той.

Според списание Us Weekly, ексзвездата от сериала „Приятели“ не желае лошото на Пит, въпреки че искрено ненавижда Джоли.

Според слуховете Анистън дори заявила пред близки, че раздялата на Анджелина и Брад е „карма“, тъй като двамата са градили щастието си върху нейното нещастие.

Според много хора Джен всъщност се чувства възмездена за болката, която е преживяла преди повече от 10 години.

Дженифър и Джъстин се радваха на интимна вечеря преди два дни в Ню Йорк; Снимка: splashnews.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари