IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елен и Калин в обора: Ще си останем близки!

29 септември 2016 06 20

Двамата се изясниха във „Фермата“

Снимка: "Фермата"

Снимка: "Фермата"

Елен Колева и Калин Терзийски изясниха своите отношения, които през последните месеци преминаха през любов и раздяла. Двамата се усамотиха в обора на „Фермата“ и разкриха част от своите чувства и тегоби.

„Готин човек си и работиш повече от другите хора. Това е твоята терапия и ти успяваш“, изчетка го в началото на разговора актрисата.

„Юни месец си казах, че не съм във форма. Имам тремор сутрин, зле ми е. За една седмица успях да се мобилизирам и за 15 дни успях да съм абсолютно чист. Първите дни тук ми бяха терсене. Такъв период, когато спираш нещо и имаш напрежение, като рохко яйце си, което го въртят във чорап“, описа състоянието си Калин.

Елен Колева призна, че в началото на шоуто ѝ е било трудно да общува с бившия си любим.

„След като последния път се разделихме, взех решението, че е окончателно. Юли и август бяха най-критични. Почнах да се пооправям. Като дойдох тук ми излязоха травмите. Но си казах, че сега е моментът да преодолея всичко и да останем приятели. Сега като стоим тук, усещам, че съм готова да бъда твой приятел. Навън тази болка щях да я влача дълго. А сега изчистих всичко. Готова съм. Между нас ще остане една особена близост и обич. Най-тежко, когато ще умрат илюзиите и мечтите“.

Калин също се върна в периода на тяхната връзка.

„Не ме чу в началото, когато казах, че съм прегорял човек, не мога да живея в мечти. Живея ден за ден. Не мога да планирам, защото изпитвам ужас. Страх ме е да мечтая“, заяви Терзийски.

Бившата му изгора го призова да не се чувства виновен и заключи, че двамата трябва да търсят своето щастие така, както го разбират.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари