IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Украинец нападна Кардашян, иска да ѝ целува дупето (ВИДЕО)

29 септември 2016 09 00

Ким се ядоса, ще съди Виталий Седюк

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Американската телевизионна звезда Ким Кардашян реши да съди украинския журналист Виталий Седюк, който се опита да целуне задните ѝ части по време на Седмицата на модата в Париж, съобщава TMZ.

Източник, близък до звездата, споделил пред изданието, че тя ще подаде молба да бъде издадена забрана на репортера да я доближава.

Съпругата на рапъра Кание Уест отбеляза, че поведението на украинеца е заплаха за нея и други хора. В документ до френската полиция тя пише, че Седюк няма да се спре, „ако не си плати за стореното“, отбелязват източниците.

Кардашян също така има желязна психика, пише Daily Mail, тъй като само няколко часа след инцидента с шегаджията Виталий, публикува снимка в Instagram с надпис „парижки вибрации“.

Това е втората скандална разходка на Седюк, свързана с Кардашян. През септември 2014 г., отново на Седмицата на модата в Париж, той се опита да повали на земята телевизионната звезда, когато тя слизаше от колата си.

Също така в списъка на жертви на този журналист е и топмоделът Джиджи Хадид. На 22 септември тази година на Седмицата на модата в Милано, Седюк нападна манекенката, докато си правила селфи с фенове.

Журналистът се приближи до нея и я вдигна в гръб. Хадид обаче не му остана длъжна и го удари с лакът в лицето.

На 5 юни 2014 г. украинецът бе привикан в съд в САЩ за да отговаря за негово нападение над актьора Брад Пит, случило се преди три години.

Тогава той се опитал да целуне актьора по време на премиерата на филма „Господарка на злото“, където Джоли изпълнява главна роля.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари