IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи и Зейн в затрогващо селфи

29 септември 2016 15 30

Феновете на Хадид и Малик ги молят да се оженят

Джиджи и Зейн в затрогващо селфи

Джиджи Хадид и нейният любим Зейн Малик споделиха свое затрогващо романтично селфи в социалните медии, за да покажат колко щастливи са заедно.

Влюбените не крият любовта си от своите фенове в Instagram, въпреки че и двамата признават, че статутът им на знаменитости започва да им тежи.

Сладката черно-бяла снимка на двойката, която видимо се наслаждава на времето си заедно, предизвика множество призиви на почитателите им, които ги молят да се оженят. Зейн и 21-годишната американска красавица са заедно от една година.

23-годишният експевец от групата One Direction пък даде интервю преди няколко дни за списание Highsnobiety, където споделя, че за него славата е доста изтощителна, но че все пак е благодарен на феновете си, че продължават да го подкрепят.

Той споделя: „Мразя думата „знаменитост“. Мисля, че тя ме води по опасен път надолу. Човек има наистина нужда от дебела кожа, за да вирее в шоубизнеса. Той трябва да не се вълнува от това, което хората говорят за него, а да се ръководи от своите собствени очаквания за това какъв тип артист иска да бъде.“

Снимка: Highsnobiety

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари