IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бижутата на Бранджелина. Как ще ги разделят?

30 септември 2016 09 40

Натрупаните за 12 години украшения струват цяло състояние

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Анджелина Джоли е поискала „бижута и други лични вещи“ в документите за развод, подадени на 19 септември в Лос Анджелис, когато тя официално реши да се раздели с Брад Пит.

The Hollywood Reporter твърди, че става въпрос за цяло състояние, което Джоли е получила от 51-годишния Пит за 12-те години, в които са заедно, включително диамантен годежен пръстен за 250 000 долара.

Бижуто било на Робърт Прокоп, с когото Пит работил повече от година, за да завърши годежния пръстен с бял диамант. Той бил със скъпоценни камъни в продълговата форма, съобразена с дългите пръсти на Анджелина, разказва Прокоп по време на работата над украшението.

Снимка: Reuters

На наградите на Академията през 2009 г. звездата започна да се появява със зелени бижута. Тя често се появява с големи изумрудени обеци от Lorraine Schwartz, бижутерът, направил годежния пръстен на Ким Кардашян, подарък от Кание Уест, пише Daily Mail.

Звездата има и пръстен на стойност над 1 милион долара. Все още не е известно кои от тези бижута Джоли ще иска да задържи.

Актрисата беше и с прекрасни украшения и по време на получаване на хуманитарната си награда Jean Hersholt през 2014 г. Тогава тя блестеше с диамантени обеци, отново дело на Прокоп. По време на премиерата на „Агент Солт“ в Берлин, звездата носи също огърлица от неговата колекция.

Пит пък взимал сапфирен пръстен и набор от копчета за ръкавели от него. Прокоп създаде за Джоли и диамантена огърлица за филма „Туристът“, в който участва през 2010 г. Там красавицата си партнира с Джони Деп.

Някои от неговите бижута Анджелина носи в продължение на много години, включително перлени обеци на официалното ѝ запознанство с кралица Елизабет II през 2014.

Що се отнася до развода на Бранджелина, нещата се движат бързо. Засега се знае, че делото ще се води при закрити врати.

Твърди се, че по време на обсъжданите въпроси за развода, най-труден е бил моментът не с имотите и богатството на двамата, колкото с разпределяне на попечителските права над шестте им деца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари