IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бранджелина се разбра за децата

1 октомври 2016 15 40

Джоли ги взима, Пит ще посещава психотерапевт

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Брад Пит и Анджелина Джоли постигнаха споразумение за попечителството над децата, съобщава TMZ.

Джоли получава до 30 октомври право над шестте деца. Пит може да ги посещава в присъствието на лекар. Освен това, актьорът е длъжен да дава анализ за употреба на наркотици и алкохол.

Пит е бил свързан и да направи консултация с психолог в началото индивидуално, а по-късно със специалист по семейна терапия с всички деца.

По данни на изданието, договорът е сключен за три седмици, след което може да се направят нови условия или да се заведе дело в съда.

На 19 септември Анджелина Джоли подаде документи за развод с Брад Пит. Тя обяснила това свое решение с непреодолими противоречия и с нехаресване на начина, по който съпругът ѝ се държи с децата.

На 22 септември бе съобщено, че Пит е следствен по обвинение за жестоко отношение с децата си. Инцидентът се случил по-рано на борда на частен самолет, където звездата ударил 15-годишния си син Мадокс и е бил под въздействието на алкохол.

На 29 септември актьорът доброволно позволи да му се направи тест за алкохол и наркотици, за да докаже, че няма какво да крие във връзка с тези обвинения. По данни на TNZ, резултатите от теста са били отрицателни.

Американският актьор Брад Пит и Анджелина Джоли живяха заедно 10 години. Те сключиха брак на 23 август 2014 г. и имат шест деца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари