IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диляна Попова вече не крие новата си любов

5 октомври 2016 14 20

Манекенката има връзка с топкоафьора Парашкев Тодоров – Финчи

Диляна е вляво, а Парашкев отзад, най-вдясно; Снимка: Facebook

Диляна е вляво, а Парашкев отзад, най-вдясно; Снимка: Facebook

Диляна Попова и новият ѝ любим Парашкев Тодоров – Финчи вече не крият, че са заедно. Топкоафьорът, който според мълвите владее сърцето на манекенката от няколко месеца, е споделил кадър в своя профил във Facebook със сина на любимата си – Борил.

Очевидно е, че той помага на Диляна в отглеждането на 2-годишното момченце, което е от нейната кратка, но доста бурна връзка с актьора Асен Блатечки.

Според слуховете Попова излиза с популярния фризьор от януари месец, след като двамата се влюбват в Доминикана. Приятели на красавицата твърдят, че новият мъж в живота ѝ е много грижовен към малкия Борил.

На тропическия остров Диляна се снима в новия клип на Теди Кацарова, а фризьорът бил ангажиран от певицата за прическите на екипа.

Парашкев е споделил и снимка от рождения ден на Диляна, който беше на 24 септември (снимката вляво), където двамата са празнували в компания на близки приятели.

Ето този кадър на малкия и сладък Борил беше споделен и от Диляна и от Парашкев. Снимка: Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Любопитен ( преди 7 години )
Младежът на снимката и името са в силно разминаване
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар