IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лора Крумова: Бях мъж, когато се запознах със Сотир!

10 октомври 2016 09 40

Тв водещата разказва откровено за професията и личния си живот

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Различна от времето, когато започва телевизионната си кариера – така се вижда Лора Крумова. Днес тя признава, че е с 20 кг отгоре, но пък за това време се е запознала със Сотир. Взела е важно решение в личния си живот – да има син Явор, а също така е станала по-добра на професионалното поприще.

Лора Крумова признава също, че професията я е накарала да не бъде толкова чувствителна. Но споделя, че именно журналистиката ѝ е попречила в личния живот, където се втурнала да търси авторитети, а това я е принудило дълго време да се лута.

„Ако някой сложи един до друг мъжете, с които съм имала сериозна връзка, сигурно ще ме затворят в психиатрична клиника“, обяснява Лора и допълва, че е търсила партньор, който да я вижда по нов начин, по който другите не са.

Намира този човек в Сотир. Описва го като „свободен, здраво стъпил на земята, добър и със здравословна амбиция“.

„Когато срещнах Сотир, бях сложила живота си на друга предавка – разочарована от себе си като жена, защото грешките, които съм допускала, са мой проблем и плод на моите комплекси. И това, което направих беше, че нямах очаквания и не се борих нещата да се случват. Просто ги оставих да се случват, а това прави нещата много сладки.

„Жените имат малко идеи – ще се запознаем, ще си имаме дете – гадно планиране в живота на голяма част от жените. Бях мъж, когато се запознах със Сотир и не си позволих да бъда пресметлива жена.

Лора Крумова вярва също, че в момента прави най-хубавото нещо, на което е способна, но си спомня и за времето, когато партньорите ѝ на екрана са Георги Коритаров и Милен Цветков.

„Мъжете в нашата професия са големи егоцентрици“, отсича пред Нова тв Лора, въпреки че е останала приятелка и с двамата. Първият е бил голям авторитет за нея, когато тя навлиза в професията, а вторият много обичал да я дразни със заглавия от жълтата преса.

Днес тя вече не се интересува от това, което пишат за нея, но пък е готова да ги съди. Труден е бил периодът, в който са я свързвали с нейните екранни и неекранни партньори като Сашо Диков и Кеворк Кеворкян. Що се отнася до работата ѝ с Коритаров, подобни писания наистина са пречели на общуването им пред камера.

„Аз бях едно младо момиче, с което той работи и ние се шегуваме в ефир и това ни сплотяваше, но за публиката отстрани това изглежда все едно имаме отношения. В един момент дори се обадих на жена му, за да й кажа, че съжалявам, че не сме се срещнали до този момент и оттогава имаме много приятни отношения“.

Покрай работата си с Милен пък успява да обърне внимание на личния си живот и благодарение на него среща Сотир.

Лора си спомни и за времето, когато напуска сутрешния блок и заминава за гръцки остров да кара сърф. Докато си почива, играейки табла, телефонът ѝ звънва. Помни, че тъкмо когато е хвърляла заровете, от другата страна на слушалката чува, че я търси президентът Георги Първанов. Тя отвърнала: „Да, и аз съм кралицата“.

Оказва се обаче че не е шега. Първанов я търси, за да я покани да участва в неговия политически проект – АБВ. Тя отказва, тъй като не иска да се занимава с политика, но признава, че е получавала подобни предложения и друг път. „Канили са ме само комунистите и социалистите. Явно съм класически образ на млада социалистка“, шегува се тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 7 години )
Много харесвам Лора,желая и успех...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар