IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коя вечна холивудска красавица остарява най-ослепително?

13 октомври 2016 13 40

Джейн Фонда, Ракел Уелч, Шарън Стоун...

Снимка: gettyimages.com

Снимка: gettyimages.com

Някои златни холивудски красавици стареят наистина зашеметяващо. Сред тях са бившите момичета на Бонд – Джейн Сиймур и Шарън Стоун, звездата на аеробиката Джейн Фонда, бившата жена на Мик Джагър – Джери Хол, екссъпругата на Антонио Бандерас – Мелани Грифит, Ракел Уелч и моделът на Playboy – Бо Дерек.

Сред тайните на вечната младост на тези жени са добра диета, редовен спорт и ... многобройни козметични интервенции.

Д-р Куин Лечителката (актрисата Джейн Сиймур) е споделяла, че се е подлагала на пластична хирургия за повдигане на клепачите, правила си е лифтинг, но никога не си е слагала ботокс, защото си харесвала бръчките.

59-годишната Мелани Грифит, която е дъщеря на актрисата Типи Хедрън също е признавала, че се е подлагала на лифтинг, както и че си е слагала много видове филъри, както и ботокс. Тя обаче заявява: „Жаждата за вечна красота е нещо ужасно. Аз вече съм си забранила да ходя на козметици като разчитам на спорт и йога.“

76-годишната Ракел Уелч не признава, че нейната тайна (тя все още има закръглени, младежки бузи и подозрително плътни устни) се дължи на фейслифт, ботокс, пластична операция на носа и устните, както и увеличаване на бюста.

Ракел категорично отрича да се е подлагала на хирургия.

76-годишната Джейн Фонда продължава да изглежда страхотно, но сама е признавала, че си е „поправяла“ скулите, клепачите и торбичките под очите.

Красавицата от Тексас Джери Хол завладява света през седемдесетте години с перфектната си усмивка и безкрайно дълги крака. Тя е експоловинка на Мик Джагър и настояща жена на милиардера Рупърт Мърдок.

Съблазнителната русалка и до ден днешен настоява, че визията ѝ е напълно естествена, без хирургия, ботокс и др.

Шарън Стоун също продължава да изглежда феноменално на 58 години и след един инсулт зад гърба си. Тя твърди, че е запазила младостта си без операции и ботокс.

Елегантната актриса Бо Дерек навършва 60 години следващия месец, а е категорична, че никога не се е подлагала на пластична хирургия и че разчита само на плуване и спорт.

Вижте снимки на вечните красавици в галерията ни!

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари