IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Явор Бахаров загубил 50 000 лева от VIP Brother?

10 октомври 2016 12 20

От предаването се запъват, не искат да му дават и лев

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

50 000 лв. е сумата, която актьорът Явор Бахаров ще загуби заради преждевременното си напускане на риалити формата VIP Brother.

Звездата от „Стъклен дом“ доброволно си тръгна от шоуто, като се опита да се договори да получи поне част от заработеното в предаването, тъй като, според думите му, договорът му позволявал.

Пред съквартирантите си Явор обясни, че е надиграл шоуто, тъй като е успял да го заблуди, че ще остане до финала, а всъщност той не е имал намерение да го прави още в самото начало.

От друга страна пред Големия брат той каза, че му е писнало да стои в шоуто и да общува с Рени и Жана Бергендорф.

„Прекарах повече от 20 дни в къщата, така че трябва да ми платите“, обясни Бахаров. Ядосани от публичното огласяване на информация, от Нова са задействали клауза, с която Явор може да не получи и лев от предаването, въпреки че именно телевизията бе тази, която пусна за излъчване тези кадри, издаващи подробности около договора.

Бахаров е напускал къщата за представления в провинцията. Така е успявал да се срещне със свои колеги и е знаел какво се излъчва в ефир.

Според близки от театъра, Явор не е искал да се забърква в триъгълник с Жана и Глория, която е негова бивша приятелка, пише „България днес“.

За да не плати пари, VIP Brother твърди, че Бахаров е принудително отстранен от предаването, а не си е тръгнал по собствено желание.

Точно за този аргумент ще се хванат адвокатите на предаването и възнамеряват да не му платят дължимото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари