IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Дженър: Мислех, че никой няма да иска да ме целуне

16 октомври 2016 08 00

Риалити звездата обяснява защо си е увеличила устните

Снимка: complex.com

Снимка: complex.com

Кайли Дженър засне нова секси фотосесия за списание Complex. Най-малката сестра от клана Кардашян коментира защо се е решила да се подложи на операция за уголемяване на устните на толкова ранна възраст.

Мис Дженър се подлага на операцията през 2014 г., когато е едва 17-годишна, но тогава тя отрече. Днес спокойно коментира темата.

Кайли споделя, че е имала много ниско самочувствие заради тънките си устни и е смятала, че няма да има момче, което да иска да я целуне.

„Чувствах се много несигурна в себе си. Имах едно гадже в гимназията, което ми каза, че се целувам много добре предвид факта, че устните ми са толкова тънки. Беше много груб коментар. От този момент нататък просто чувствах, че всички момчета се вторачват в устните ми. Имах чувството, че никой няма да иска да ме целуне“, споделя звездата.

Горещата брюнетка разкрива детайли и от връзката си с 26-годишния рапър Тайга: „Първата година, когато започнахме да излизаме, всички около нас искаха да ни разделят, защото смятаха, че не сме един за друг. Но ние наистина се обичаме. Искаме да сме заедно нонстоп и никога не се караме.“

Кайли споделя, че е приятелка с майката на сина на Тайга – Блек Чайна, която пък в момента очаква бебе от нейния брат Робърт Кардашян.

„Никога не съм се карала с нея в социалните медии, както се твърдеше в началото. Ние често се чуваме по телефона и се приемаме за едно семейство.“

Вижте снимките на Кайли за списанието в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари