IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Николета Лозанова държи да ни докаже, че е инвалид!

13 октомври 2016 08 00

Тв водещата чете „морал“ от екрана, но сама не спазва правилата

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

За пореден път Николета Лозанова паркира на място за инвалиди. Потребител публикува снимки във Facebook, където ясно се вижда как тя оставя колата си на паркинга на голям хранителен магазин на бул. „Симеоновско шосе“, при положение, че на него има достатъчно свободни места, където може да остави колата си.

Снимката е направена на 12 октомври около 19.00 часа, уточни човекът пред Tialoto.bg и допълва, че плеймейтката е била там с детето си.

На този паркинг има общо три паркоместа за инвалиди. Те се намират до рампата на входа на магазина, подходяща именно за хора в инвалидни колички или затруднения.

Според очевидеца, почти винаги поне едно от тези места е заето от джип или някой друг супер скъп автомобил.

Снимка: Facebook

На тези места почти винаги виждам само „умствени“ инвалиди, подчертава фотографът в социалната мрежа.

Това съвсем не е първото подобно прегрешение на Лозанова. Преди време тя бе щракната как е паркирала червеното си „Бентли“ отново на място за инвалиди в столичен мол.

След излизането на снимката, форумите бяха залети от гневни коментари, които явно не са трогнали Николета и тя продължава да спира където си пожелае съвсем необезпокоявано.

В телевизионното предаване, на което е водеща, Николета коментира „прегрешенията“ на звездите и ги наставлява да внимават повече.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

van4o ( преди 7 години )