IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана и Дрейк – далеч един от друг

14 октомври 2016 13 40

Красавицата гостува на баща си, а музикантът влезе в студио

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Певицата Риана публикува на страницата си в Instagram снимки със своя баща. Красавицата реши да си почине в Барбадос при своя татко Роналд Фенти.

R & B звездата дълго време не общуваше с него, тъй като в миналото той разкри пред таблоид подробности за връзката ѝ с Крис Браун. Също така се появи пиян на неин концерт през 2008 г. и потроши автобуса ѝ, с който пътувала.

Това негово поведение не се хареса на Риана и тя за известно време престана да общува с баща си. Снимките доказват, че днес двамата отново са приятели и в прекрасни отношения.

Именно в компанията на татко си, звездата явно се опитва да забрави за връзката си с Дрейк, която приключи съвсем скоро.

Що се отнася до музиканта, който публично разкри, че е влюбен в Риана на сцената на наградите на MTV – той също публикува свои снимки в Instagram.

На тях се вижда, че 29-годишният хип-хоп изпълнител е в задната част на автомобил и държи нещо, което изглежда като алкохолна напитка, докато си говори с човек от обкръжението му.

На друг фотос той е заснет как работи в студио. Може би Дрейк намеква чрез тези фотографии за вдъхновението си да създаде музика за раздялата му с Риана, пише Daily Mail.

Според източници, Риана и Дрейк много са се обичали, но ангажиментите им не им позволяват да бъдат заедно.

Двамата не се събират и разделят за първи път и за този може да се окаже, че не е последният. „Всичко може да се промени за тях, за добро или лошо. Всеки един присъства и е част от живота на другия“, споделя още източникът пред изданието.

Вижте ги в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари