IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона е Жената на 2016

17 октомври 2016 07 40

Звездата бе избрана за жена на годината от сп.Billboard

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Личният живот на Мадона може и да не е съвсем в ред и тя да спори за попечителството над един от синовете си с бившия ѝ съпруг Гай Ричи, но в професионален план си остава абсолютната модна икона. Това доказва последната титла, с която бе окичена от сп. Billboard, а именно – Жена на годината!

„Мадона е един от малкото суперартисти, чиято кариера има влияние простиращо се далеч извън музикалната сцена. Със своята невероятна креативност, иновации и филантропски каузи тя е вдъхновение за стотици милиони по света, докато междувременно разбива всички музикални рекорди.

Тя е важен феминист, уникална по рода си и нейното влияние променя възприятието за жените, за тяхната сексуалност и качества“, сподели пред The Hollywood Reporter президентът на медийната компания Billboard Media Group Джанис Мин.

58-годишната поп кралица имаше доста успешна година, като в професионален план се е фокусирала основно върху турнето си Rebel Heart, което успява да впечатли и весели милиони. Междувременно тя не спира и хуманитарните си каузи, като в момента строи Институт за педиатрична грижа в Малави, който трябва да отвори врати през 2017. Мадона ще получи наградата си от Billboard на официална церемония на 9 декември в Ню Йорк.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари