IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бандитите, ограбили Кардашян, я чакали 49 минути

18 октомври 2016 15 30

Престъпниците знаели кодовете за вратата на хотелската стая

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Бандата, която ограби американската телевизионна звезда Ким Кардашян, я е чакала да се завърне в хотела 49 минути, съобщава The Daily Mirror.

Както отбелязва изданието, престъпниците са знаели необходимите кодове за вратата, благодарение на което са проникнали в апартамента, където била отседнала Ким.

Разследващите полицаи смятат, че престъпниците са оставили едно от откраднатите бижута близо до хотела, за да накарат органите на реда да смятат, че са любители – непрофесионалисти.

По-рано този месец френският телевизионен канал BFMTV публикува видео, на което се възстанови чрез компютър как е ограбена Кардашян.

Според записа, крадците са били петима и всичките са били въоръжени и маскирани. Двама от тях са проникнали в хотелската стая на звездата, а останалите са били на улицата.

Ким Кардашян бе във Франция, за да присъства на Седмицата на модата в Париж. След инцидента, нейният съпруг – рапърът Кание Уест прекъсна свой концерт, докато артдиректорът на Chanel Карл Лагерфелд обяви, че звездата сама е виновна за кражбата, тъй като прекалено показно е носила скъпите си бижута.

Други пък се усъмниха, че това, което се случва е PR акция, но изданията, които публикуваха подобна новина се извиниха на Ким.

Съобщава се, че звездата е останала без бижута за над 11 милиона долара, а също така се е разделила и с два мобилни телефона.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари