IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рапърка нарече Ръсел Кроу „досаден бял“, жали се в полицията от него

19 октомври 2016 05 00

„Гладиатор“-ът я хванал в „мечешка прегръдка“ на парти

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Ръсел Кроу е нападнал американската рапърка Азалия Банкс в хотелския си апартамент, предава TMZ.com.

Инцидентът станал по време на парти, което организирал звездата от „Гладиатор“ в хотелската си стая. Там той поканил близки да слушат музика и да си говорят.

Банкс ядосала Кроу като се присмяла на музикалния му вкус и нарекла него и още някой от гостите му „досадни бели мъже“.

Тази реплика накарала друга гостенка на Ръсел Кроу да защити домакина, но така само провокирала още повече Банкс.

На присъстващите се наложило да изтърпят тирадата на чернокожата изпълнителка, която дори язвително попитала: „Чудя се какво ще стане, ако счупя чашата си и ви намушкам в гърлата, пръскайки кръв навсякъде като в реален филм на Тарантино“.

По време на речта й Кроу останал невъзмутим и спокоен, разказват източници пред изданието. Но когато Азалия понечила да си сипе още алкохол, актьорът не издържал, хванал я в „мечешка прегръдка“ и я извел от стаята.

Азалия Банкс вече е подала жалба в полицията, въпреки че част от гостите заявили, че именно тя е предизвикала скандала. Рапърката написала и на страницата си във Facebook, че са се държали расистки спрямо нея и освен че се опитал да я души, Кроу и я е заплюл. В друг пост Азалия споделя, че се чувства малтретирана и депресирана.

По-късно тя изтри двата си поста от социалната мрежа.

Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари