IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жана Бергендорф: Кокаинът ме съсипа, но ще се преборя!

21 октомври 2016 06 20

Певицата заобли застрашително фигурата си

Жана не прилича на себе си. Кадър: Нова тв

Жана не прилича на себе си. Кадър: Нова тв

Жана бе подложена на диета в шоуто VIP Brother, след като и на продуцентите им стана неудобно от тъпченето на певицата. Килограмите, които е натрупала Бергендорф вече не ѝ позволяват да си сложи роклите, с които е влязла. И няма как да бъде, след като тя дори и нощно време отваря хладилника.

Големият брат обеща на певицата много скоро да носи дрехите, в които вече не се побира и да си върне перфектната форма, с която влезе в шоуто. Жана прие предизвикателството, след като чу присъдата „Дебела си!“.

Самата тя призна, че намира утеха в храната, след като в шоуто не е взимала наркотици. В разговор с Емануела тя разкри, че кокаинът е навредил сериозно на здравето ѝ.

„Знам какво ми причини на здравето кокаинът. Имам гной в главата, затова ми тече носът. Болките в бъбреците сигурно пак са заради дрогата“, искрена бе Бергендорф. Тя обаче бе категорична, че ще се справи с всички тежки последствия от опиатите и дори се закани да победи в шоуто.

Тази вечер ще стане ясно дали Жана ще може да изпълни заканата си, тъй като двама от номинираните ще напуснат шоуто. Застрашени са Емануела, Кака Лара, Миглена Ангелова и Бергендорф.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари