IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Миро и жена му с фиктивен брак, важи само в Гърция

24 октомври 2016 11 20

Младоженците живеят разделени от хиляди километри

Снимка; Facebook

Снимка; Facebook

Поп звездата Миро, който все още се води за младоженец призна, че не живее заедно с жена си в настоящия момент. Певецът се врече във вечна вярност на приятелката си Елица в края на август.

Пред „Комбина“ той призна, че вместо да карат меден месец с половинката му, живеят в две различни страни – той си е тук, а тя в Англия.

„Ние сме зависими от работата си – нейната е там, моята е тук. Напоследък обаче много пари даваме по самолетни билети, така че започнахме да събираме пари и първото е да решим къде ще е нашият живот“, допълни Миро.

Той уточни, че с Елица тепърва трябва да узаконят брака си, тъй като в момента са легално женени само на територията на Гърция, където беше сватбената им церемония.

В България обаче двамата нямало да сключват граждански брак, категоричен е изпълнителят. „Родителите ми много обичат Елица, макар че с нея се запознаха на сватбата, тогава я видяха за първи път“, издаде той.

„Божия воля е кога ще имаме деца. Имаше един момент, в който на Ели ѝ закъсня и доста се стреснахме. Не сме готови още обаче, има доста неща, които трябва да направим“, сподели Миро в отговор на въпроса дали е готов да стане татко.

Анелия хвана букета на сватбата на колегата си Миро; Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари