IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кардашян няма да съди сайта, който я обиди

25 октомври 2016 10 20

Звездата се споразумяла с изданието, не се чувства наклеветена

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Ким Кардашян оттегли иска си срещу сайта, обвинил я в инсцениране на обира в Париж. Риалити звездата реши да не съди изданието, което написа, че инцидентът с нея по време на Седмицата на модата е пореден неин PR ход, пише Reuters.

Така сайтът MediaTakeOut.com няма да бъде съден за клевета, въпреки че изданието пусна и информацията, че с кражбата Кардашян е подала подправен документ за изплащане на застраховка.

Сега от лосанджелиската адвокатска фирма „Лейвли и Сингър“, която представлява звездата, съобщават, че двете страни са постигнали удовлетворяващо ги споразумение и Ким се е отказала от делото за клевета.

В началото на октомври 35-годишната Кардашян беше нападната в хотелската си стая в Париж от въоръжени мъже, преоблечени като полицаи, които откраднаха нейни бижута на стойност милиони долари.

Само преди няколко дни стана ясно, че половинката на Кание Уест е решила да се презастрахова и строи в дома си паник стая, която да издържа на земетресение със степен 7 по Рихтер и струва 100 хиляди долара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари