IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гол готвач ще измества Джейми Оливър от сърцата на жените

25 октомври 2016 13 40

Сексапилен красавец, който готви само по боксерки, вече е хит в интернет

Снимка: Franco Noriega

Снимка: Franco Noriega

Горещият хубавец Франко Нориега има всички данни да измести Джейми Оливър от сърцата на жените, запалени по кулинарното изкуство.

Най-новото начинание на бившия модел Франко е да предлага лесни тв рецепти на дамите в Youtube (на испански език), но представяйки ги само по ... боксерки и релефни мускули.

27-годишният г-н Нориега е роден в Перу, но се мести да живее в Ню Йорк през 2007 г., за да преследва кариера в модата и театъра. Той е учил в Американската академия за драматични изкуства, но през 2014-та решава да превърне любовта си към храната от свое хоби в професия.

През същата година Франко открива перуански ресторант в Ню Йорк, който се казва „Baby Barsa“, а отскоро той си има свой сайт, в който демонстрира готварските си умения, но в интересна симбиоза с перфектния си външен вид.

Излишно е да казваме, че красавецът вече се превърна в сензация в социалните медии и има 164 хиляди последователки, които се дивят на вкусните му, здравословни рецепти... или може би по-скоро на горещото му тяло.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 7 години )
С обувки на висок ток на туристически поход е също толкова удачен дрескод.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
една жена ( преди 7 години )
леле,голяма гадост ! и със сигурност - косми в чинията.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
mihala ( преди 7 години )
Боксерките за голота ли се смятат? Тогава къде ще си слага пълнителя?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар