IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емануела към ВИП-аджиите: Смотаняци!

28 октомври 2016 07 00

Ути и Вальо Михов скочиха грозно на певицата

Кадър: Нова тв

Кадър: Нова тв

Фактът, че участниците във VIP Brother останаха без всякакви удобства започна да вади най-тъмните им черти. За всички е ясно, че Ути Бъчваров и Емануела не се понасят и на няколко пъти размениха обидни квалификации.

Ути я квалифицира като неприятна извадка на чалгата, докато тя му отвърна, че къщата не е дебелариум.

Както е известно, съквартирантите останаха без одеяла, хладилник, печка, разкрасителни уреди, че и без слънчеви очила, след като Христо Живков отказа да се включи в мисия за сериал. Една изпушена цигара от Емануела пък ги лиши и от мебели.

Нападките към Емануела ядосаха фолкпевицата и тя извика в яда си, че всички са смотаняци.

Това провокира Ути, който на висок тон поиска от Big Brother да отстрани певицата, заради „нагло и просташко държание“. Готвачът се засегна, че и той имал имидж. Още от влизането на Емануела той я „кове“, че е представителна извадка на чалгата. В атаката срещу нея се включи и Вальо Михов, който също се разпозна сред „смотаняците“. „Тебе пък кой те е обиждал, бе“, отвърна Емануела, а „бе“-то извади от кожата Михов.

„Когато направиш толкова, колкото бате ти Вальо, тогава ще говориш“, ядно заяви Вальо, докато Емануела продължи да му играе по тънките струни и бе категорична, че не иска неговия успех.

Актьорът Христо Живков пък отказа да участва в сериала, след като му бе предложено негов партньор в сцените да бъде не фолк изпълнителката, а Надя. Това обезкуражи Жоро Торнев, който се мъчеше по някакъв начин да спаси част от отнетите им неща и увещаваше Живков все пак да запише сцените.

Кака Лили пък каза директно на Христо, че неговият отказ най-вероятно се дължи на факта, че ги смята за невежи аматьори. Сред съквартирантите се завъртя и етикета „комплексар“ към актьора. Все пак всички са доста по-внимателни с нападките към Христо Живков за разлика от тези към Емануела, някои дори проявиха разбиране затова, че ги остави без всякакви удобства.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

Jena ( преди 7 години )
По-голям *** от "актьора" Христо скоро не бях виждала. Жалък е.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар