IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Антония Петрова забрави Бередин. Забавлява се в Барселона

28 октомври 2016 10 20

„Мис България“ пусна клипчета в социалните мрежи

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Антония Петрова бързо забрави бившия си възлюбен Александър Бередин и замина за Барселона. Красавицата пусна на страниците си във Facebook и Instagram клипове оттам, като ги подписа „Barsaaa“ и явно показа, че си изкарва прекрасно.

Според „България днес“ „Мис България“ вече си има нова любов, която Петрова умело пази в тайна. Това, което се знае за него е, че е по-млад от руснака.

Малко по-рано тръгна слухът, че Антония щяла да прибере повече от 5 млн. лева след развода си с Александър.

За да получи солидната сума тя не трябва да коментира и бизнеса на руснака. Според предишни информации, съпругът системно посягал на жена си, а тя го наричала „психопат“ и „алкохолик“.

Също така „Мис България“ обяви, че е щастлива и сама е взела решението за развода. Антония и Александър се запознават през 2006 г. и след доста бурна връзка сключват брак през 2012 г.

Година преди сватбата Антония разказа, че била отвлечена от руснака докато били в ресторант в Бояна. Тогава Бередин обяснил пред полицията, че тя сама се качила в колата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Тъмнина ( преди 7 години )
Ние знаем, че образованието не означава върха на простотията.Просто един крокодил е свикнал само да ***!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар