IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деси Цонева и Надя аут от VIP Brother на косъм преди финала

5 ноември 2016 07 22

Двете не успяха да се преборят за вота на зрителите

Кадър: Нова тв

Кадър: Нова тв

Снощи станаха ясни финалистите във тазгодишното издание на VIP Brother 2016. За званието любима звезда ще се борят Миглена, Ирина, Вальо, Емануела, Христо, Ути, Лили, Рени и Борислав.

Надя и Деси не успяха да спечелят вота на зрителите и се сбогуваха с шоуто на косъм от финала.

От шестимата номинирани за гонене първи се измъкнаха героите от тоалетната заигравка Емануела и Христо. Боби, Рени, Надя и Деси пък бяха изправени пред провокативните въпроси на своите настоящи и бивши съквартиранти.

Роро отново изпъкна с нападки и епитети към Миглена Ангелова, като той не скри разочарованието си към Деси, която премина в нейния лагер.

В крайна сметка именно дъщерята на Митко Цонев и Надя си стегнаха багажа, като и двете заявиха, че ще стискат палци на Ути да стане номер едно.

VIP Brother навлезе в решителната си фаза, а в понеделник зрителите ще проследят полуфинала на юбилейния сезон на шоуто. Звездите ще направят своите равносметки и сами ще определят престоя си в Къщата, а в края на вечерта двама Съквартиранти ще завършат на почетните девето и осмо място.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари