IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мелания Тръмп – новата първа дама на САЩ

9 ноември 2016 08 45

Ще остане ли в сянката на Иванка?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Как се вижда като първа дама?

„Ще бъда доста традиционна“, каза тя пред в. „Ню Йорк таймс“. „Като Бети Форд или Джаки Кенеди.“

Мелания стана първа дама, но тя е първа и в много други отношения.

- Тя може да бъде единствената първа дама, която е трета съпруга на президент

- Първата, родена и израснала в комунистическа страна

- Тя е първата, която е показала толкова плът досега

Специалисти по първите дами казаха, че засега Мелания Тръмп постъпва разумно, като не се набива на очи, особено ако не се чувства удобно да говори за политика. Те обаче казаха, че в крайна сметка ще бъде мъдро, ако тя обогати познанията си.

Мелания Тръмп обаче може да остане в сянката на Иванка Тръмп – дъщерята на Доналд. По време на цялата кампания тя бе близко до баща си, а той на няколко пъти заяви, че много цени нейните съвети.

Аксесоар ли ще е Мелания?

„Имам собствено мнение. Аз съм самостоятелна личност и мисля, че съпругът ми харесва това в мен“, заяви Мелания в началото на годината в интервю за сп. „Харпърс базар“.

Голата Мелания

Три години преди да срещне съпруга си Доналд Тръмп Мелания се показва като доста палава. И по време на кампанията този период бе надлежно припомнен. New York Post публикува нейни снимки както майка й я е родила, а след това и с други женски модели в лесбийска тематика.

Двудневната фотосесия е била в Манхатън през 1995 г., когато Мелания е била на 25 години и се е подвизавала под името „Мелания К.“

На част от кадрите Мелания лежи гола в легло като компания ѝ прави скандинавският модел Ема Ериксон. На друга снимка Ериксон носи чорапи с жартиери и дълбоко изрязано бюстие, качила се е на високи токчета и повдига камшик, готова да напляска Мелания, която е с по-консервативна рокля.

„Винаги съм обичал да снимам жените заедно“, разказва френският фотограф Але де Базевил. Според него става въпрос за красота, а не за порно. По думите му, част от снимките са вдъхновени от изкуството на Ренесанса.

Близък, присъствал на една от сесиите си спомня, че Мелания се е държала като „истински професионалист“.

Вижте снимки на Мелания от еротичния и политическия ѝ живот в нашата галерия

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари