IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Саманта закача Доналд Тръмп в „Сексът и градът“ (ВИДЕО)

10 ноември 2016 17 00

Преди да приеме ролята на президент, Тръмп имаше роли и в киното

Снимка: Кадър You Tube

Снимка: Кадър You Tube

За да спечелиш президентските избори в САЩ със сигурност трябва да излъчваш обаяние и да притежаваш харизма.

А Доналд Тръмп, спечелил изборите за държавен глава, може да се похвали и с роли не само на политическата сцена, но и в киното. „Дейли експрес“ успя да събере някои от най-известните му участия, едно от които му донесе дори антинаградата „Златна малинка“ за ролята на самия себе си.

Какъвто е и самият той, превъплъщенията му на екрана не са безспорни. Помним го от ужасяващата му изява в „Привиденията не го правят“ (1989) с Бо Дерек до продукции с холивудски величия като Уил Смит, Хю Грант и Сандра Бълок.

Тръмп среща малкия Маколи Кълкин в „Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк“ (1992). А в доста от продукциите играе сам себе си. Като такъв е разпознаваем в „Зулендър“ (2001) с Бен Стилър, в „Срок за влюбване“, когато се спречква с героя на Хю Грант, непосредствено преди вторият да се влюби в героинята на Сандра Бълок.

Оглежда закачливо и Саманта в един от епизодите на „Сексът и градът“.

Новоизбраният президент на САЩ е партнирал на екрана и на Упи Голдбърг в „Съдружникът“, „Еди“ и „Малките разбойници“, въпреки че това не спря актрисата да заяви, че ще напусне страната, ако той стане държавен глава.

Играе и в „Палавата Сюзън“ с Брук Шийлдс, „Принцът от Бел Еър“ с Уил Смит, „Шеметен град“ с Майкъл Джей Фокс и Чарли Шийн, „Гувернантката“ с Фран Дрешър, „Елизабет“ с Елизабет Хърли. А съвсем скоро ще видим дали му се отдава да се превъплъти в ролята на президент.

Вижте Тръмп и превъплъщенията му в киното.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари