IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт e най-богатата млада знаменитост според Forbes

16 ноември 2016 13 00

Певицата си има внушителните 170 милиона долара

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Тейлър Суифт бе провъзгласена от сп. Forbes за най-богатата знаменитост под 30 години. Тази примамлива позиция певицата си извоюва след като стана ясно, че за периода между 1 юни 2015 г. и 1 юни 2016 г. се е сдобила със сумата от 170 милиона долара.

Приходите са първо от успешния ѝ албум „1989“, както и от световното ѝ турне. Суифт е имала и няколко рекламни договора, които също са допринесли за внушителното богатство.

Звездата и бивша половинка на актьора Том Хидълстън, бе обявена по-рано този месец и за най-високоплатената жена в музикалния бизнес.

В класацията на Forbes я следват миналогодишните първенци – момчетата от британско-ирландската формация „One Direction“ със 110 милиона.

Третото място не е за музикант, а за футболиста Лионел Меси, който е собственик на 81,5 милиона.

Петицата допълват Адел и Риана. Първата с 80,5 милиона, а втората с 75 милиона.

Джъстин Бийбър също влиза в класацията, и то като най-младият изпълнител сред останалите богаташи. Той се е сдобил с 56 милиона долара.

На 12-о място, извън първите 10 се намира и най-високоплатената холивудска актриса Дженифър Лорънс. 26-годишната носителка на „Оскар“ се е сдобила с 46 милиона.

Рапърът Дрейк, за когото се говори, че ухажва победителката в класацията Тейлър Суифт, е на 17-о място с 38 милиона долара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари