IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание Уест в болница по спешност, отмени концерт в последната минута

22 ноември 2016 09 20

Рапърът разгневи феновете си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Кание Уест отмени свой концерт в последната минута, с което разгневи многобройните си фенове, пише Франс прес.

Уест, който е и половинка на телевизионната знаменитост Ким Кардашян имаше участие в предградието на Лос Анджелис – Ингълууд. Малко преди началото на самия спектакъл организаторите на концерта написаха в Twitter, че спектакъл няма да има, което разстрои много публиката.

Все пак организаторите обещаха, че зрителите ще бъдат обезщетени. Оказа се, че звездата е била приета по спешност в болнично заведение.

Все пак не за първи път Кание Уест „изненадва“ по такъв начин своите фенове. В един от случаите прекрати концерта си, тъй като възлюбената му Кардашян бе ограбена по време на Седмицата на модата в Париж. Разбрал за неприятния инцидент, Уест веднага прекъснал концерта си и отишъл да успокоява своята половинка.

Но ако в този случай поведението му е разбираемо, то не е било такова тази събота, когато Кание е изпял едва три песни в Сакраменто, след което започнала тирада от негови речи, качени в социалните мрежи. Скандалното му поведение било и на фона на закъсняването му за концерта с час и половина.

В шантавите си речи той обяснил, че е наранен, тъй като Бионсе нямало да бъде на церемонията на наградите „Грами“, ако не получи отличието за най-добър видеоклип на годината.

„Идвам тук да ви кажа истината даже с риск за живота си!“, обяснил Уест, който не пропуснал да вмъкне и Джей Зи в речта си. Той извикал: „Знам че имаш килъри, не ми ги изпращай, а ела да се разберем като мъже!“

Речта на Кание Уест продължила в същия дух с атаки и срещу медиите, след което изпълнителят напуснал сцената, а хората останали да го освиркват.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари