IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деси Цонева: С приятеля ми се обичаме много, но не мислим за брак

22 ноември 2016 12 40

Тв водещата ще отваря скъп гурме ресторант заедно с любимия си

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

телевизионната водеща Деси Цонева проговори за първи път за приятеля си Георги Джамов, който е брат на Димитър Джамов.

Тя упорито криеше гаджето си от медиите и го показа чак след излизането си от „ВИП Брадър“.

„Връзката ни изживява някакво възраждане. Определено се засилиха чувствата между нас и отношенията ни станаха по-сериозни. Като излязох, ме посрещна с огромен букет от орхидеи, които обаче екипът на предаването загуби. Чакаше ме една огромна любов, прекалено голяма, която аз може би за два месеца бях позабравила и се почувствах много добре. Сега се преоткрихме и сме щастливи. Принципно бихме искали да живеем заедно, но на този етап не знам дали ще стане, защото след смъртта на баща ми съм в къщата при майка ми. Не мога да я оставя сама“, разкрива Деси пред LOVE style.

С Георги засега нямат идея да се женят и да имат бебе. И той като Деси има дете от предишна връзка, което е на девет години.

Наследниците им доскоро не били запознати с техните отношения, но вече са наясно и всичко е наред. Георги има и по-голяма дъщеря на 24 години от първата си жена.

Бизнесменът се занимава с ресторантьорство и двамата с Деси искат да направят свое заведение. Тя е решила част от хонорара си от риалити шоуто да инвестира в собствен ресторант. Той ще е бутиков, с гурме специалитети, като менюто ще е нейно с фюжън кухня. Тв водещата дори вече търси подходящото място.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

lorna ( преди 7 години )
Телевизионна водеща????? На кое предаване и в коя телевизия, че не знам???
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Riki e poweri ( преди 7 години )
Бъркаш чувствата с нагона, моето момиче, ама ще го разбереш малко по-късно. Айде. ***!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар