IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стоянка Мутафова в болница, чувства се вече добре

29 ноември 2016 07 20

Актрисата се шегува и пита кога пак ще е на сцена

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Стоянка Мутафова е много добре в момента. Това съобщи актрисата Ирен Кривошиева пред Нова телевизия. Тя е била заедно с Мутафова около 15 ч. вчера пред дома й, когато голямата актриса се почувствала зле.

„В 21 часа снощи бях при нея, хранеше се, шегуваше се. Питаше кога ще играем и кога е следващото представление“, разказа Кривошиева.

Лекарите единствено могат да дадат точни сведения. Каквото и да ѝ се е случило, тя е в добро състояние, допълни тя. Мутафова е прекарала нощта под постоянна грижа на специалисти в „Токуда“, където е докарана със сърдечна слабост.

Нощта е преминала спокойно, състоянието ѝ е стабилизирано, но тя ще остане под лекарско наблюдение засега. От болницата не казват кога ще я изпишат.

В неделя Мутафова има представление.

Вчера актрисата бе приета в болница, тъй като в ранния следобед почувствала сърдечна слабост. Лекарите определиха състоянието на Мутафова като сериозно.

Още новини за звезди четете в Dnes.bg тук

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари