IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анита Мейзер продава злокобния дом със „свинските опашки“

30 ноември 2016 08 00

Миската иска 50 хиляди евро, нужни са ѝ за делото

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Сексбомбата Анита Мейзер продава апартаментите си във Варна. Парите ѝ трябвали, за да финансира предстоящото дело за освобождаване от отговорност по евентуалните обвинения за причиняване на смъртта на съпруга ѝ Николай Димов.

Брокери потвърдиха пред „Монитор“, че основното жилище на Мейзер върви от 80 до 100 хиляди евро. В 5-етажната сграда, в която стана престъплението, тя притежава 3 апартамента, като се говори, че искала да продаде всичките.

В едното живее тя, другото е дадено под наем на англичани. Брокери твърдят, че Мейзер едва ли ще вземе повече от 50 хиляди евро за нейното жилище. Причината е, че в него е извършено жестокото престъпление.

В момента сексбомбата е във Варненския следствен арест, където според информация на нейни близки, които ѝ ходят на свиждане, жестоко се измъчвала в непривичната за нея оскъдна обстановка и обкръжение.

Анита обитава една килия с Ивалена Маринова, задържана за убийството на 13-годишната Александра от Провадия.

Един процес ще коства на Мейзер десетки хиляди левове, ако иска да получи безкомпромисна защита и да се размине с ефективна осъдителна присъда и пребиваване в затвора, коментират местни юристи, вещи в наказателното право.

Освен за адвокати парите ще са ѝ нужни и за експертизи, които да подкрепят версията на популярната в светските среди дама. След като излязоха химическите изследвания и на всички стана ясно, че в организма нито на мъртвия Николай, нито на Анита има алкохол, наркотици или други упойващи вещества, защитата ще продължи да настоява в съдебната зала и да доказва, че смъртта на културиста е настъпила по непредпазливост.

Още новини от България и света четете в Dnes.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари