IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рапърът Кание Уест е добре, излезе от болница

1 декември 2016 10 00

Музикантът попадна там след нервна криза

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Американският рапър Кание Уест излезе от болница, където бе приет преди повече от седмица заради изтощение, съобщава Reuters.

Звездата си навлече яда на феновете си, след като отмени в последния момент свое участие. Все пак се оказа, че здравословното му състояние хич не е добро и музикантът изпаднал в „духовна криза“. Той отправи и словесни нападки към семейството на Джей Зи и Бионсе.

Уест е напуснал Медицинския център на Калифорнийския университет в Лос Анджелис (UCLA), където е бил под наблюдение и лекуван от изтощение.

Все още не е излязло официално изявление на представители на рапъра, в което да обяснят какво точно се случва със здравословното му състояние.

39-годишният певец бе приет миналата седмица в невропсихиатрична болница, след като полицията се е отзовала на обаждане с молба за помощ.

Според TMZ, рапърът е бил взет от болницата от неговата съпруга Ким Кардашян, придружена и от личния му лекар.

Изданието отбелязва, че Уест е страдал от недостиг на сън. Според някои медии обаче, цялата работа с влизането в болницата е само ход на рапъра да вземе милиони от застрахователната си полица, която ще му се изплати, ако се докаже, че болестта му пречи на професията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари