IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елен Колева намекна, че върху нея е упражнявано насилие

5 декември 2016 08 40

Загубите и трудностите в живота ѝ са я калили, признава актрисата

Снимка: архив, Булфото

Снимка: архив, Булфото

„На този етап от живота си съм се научила да живея със себе си“, това разказа Елен Колева. Актрисата е свикнала животът ѝ да е съпътстван с много трудности. Губи своя баща, когато е на 4 години. Малко по-късно баба ѝ получава инсулт. Оправя се, но скоро след това губи другите си баба и дядо.

Елен признава, че е свикнала със загубите, но осъзнава, че подобни събития няма как да се променят. Покрай тях се е научила на смирение, любов и грижа за другите.

Кариерата ѝ започва трудно, дори когато е свързана с успех. На 23 години получава награда за „Шивачки“, но тогава нейните екранни партньорки Виолета Марковска и Александра Сърчаджиева я обвиняват, че е получила отличието, защото е имала отношение с режисьора на филма. „Това е детско и незряло“, отвръща на обвиненията актрисата.

Другата професионална трудност, обаче – спирането ѝ да стане част от трупата на Народния театър, Елен преглъща по-трудно. „В нашите среди се случва често да пазиш мястото си със зъби и нокти, но аз нямаше да взема мястото на никого“, отбелязва тя и допълва, че това е било показателно как не се дава шанс на другите.

Трудна ѝ е била и 6-годишната връзка с бизнесмена, чието име тя не искаше да се споменава. Казва, че така и не е станало ясно всичко около взаимоотношенията между двамата, но намекна, че върху нея е упражнявано насилие.

„Мълчах от страх и защото съм много добре възпитана да знам какво да кажа и кога да замълча“, каза тя пред bTV и допълни, че тогава не е бил моментът да говори, а сега вече не иска. Все пак актрисата разясни, че ако един ден напише книга, в нея ще опише всичко, каквото наистина се е случило с нея и човека, с когото е била 6 години.

За другата си голяма и шумна любов – Калин Терзийски, Елен коментира: „Минахме през изключително тежки периоди и нямаше път напред. Всеки направи своя избор. Изборът на Калин бе алкохолът, а аз не си представях живота с него. Остана поезията и много красиви неща, които направихме заедно“. Тя определи нейната любов към писателя като вирус и болест, които са я връхлетели. Днес всичко е приключило между тях, увери Елен.

И въпреки че животът ѝ я среща с трудности, тя не съжалява, защото това е нейният път. Чувства се калена и можеща да се справи с всякакви предизвикателства. Загубила е вяра в хората, които са злоупотребили с нейното доверие, но продължава да вярва в любовта. „Иска ми се да стана майка и вярвам, че това ще ми се случи“, каза на финала актрисата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари