IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Галена: С Преслава нямаме никакви отношения

13 декември 2016 13 20

Певицата разкрива, че повече никога няма да отиде на наградите на телевизия „Планета“

Снимка: Love style

Снимка: Love style

Галена наруши медийното си мълчание и проговори за първи път за своя бъдещ наследник, за наградите на телевизия „Планета“ и за отношенията си с Преслава.

Певицата засне и специална сесия за коледния брой на списание Love style, в която позира с наедрялото си коремче.

„Вече съм в седмия месец. С Галин от доста години работим за бебе и сега сме много щастливи. Още в началото на изявите започваше да ми става лошо. Имаше периоди и когато не отивах на вече поети ангажименти. По тази причина спрях участията по-рано. Стоях зад кулисите на концерта на телевизия „Планета“ и част от феновете ме упрекнаха, че не съм излязла на сцената, но ще издам, че само седмица преди спектакъла претърпях лека операция“, издава Галена.

Тя очаква момченце и с Галин вече са избрали името. Певицата се надява второто ѝ раждане да мине леко, защото първото било със секцио, и то доста екстремно.

Синът ѝ Стефан се появил на бял свят в седмия месец и се наложило да бъде в кувьоз. Попфолк звездата говори открито и за наградите на телевизия „Планета“, на които тя не се появи, както и за отношенията си с Преслава.

„Аз повече никога няма и да отида на тази церемония. Вече не намирам смисъл в нея. Тези награди се раздават по не особено ясни критерии на принцип отпреди 15 години, а вече шоубизнесът е различен, попфолкът също. Преди тази церемония бе на голяма сцена, в зала 1 на НДК, но там вече не ни допускат. Вече се налага наградите да се дават в хотелска зала пред шепа хора.“

Тя допълва: „Освен това смятам, че статуетките са важни или за хора, които трябва да бъдат лансирани с цел повече работа, или за тези, за които притежанието им храни егото им. На този етап не съм мислила да напускам „Пайнер“. Имаме взаимоотношения, които ме задоволяват. С Преслава обаче нямаме такива. В живота е така – хората се събират и разделят. Да, има ли грешка – има и прошка. Въпросът е, че прошка се дава веднъж“, споделя Галена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари