IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кардашян си направи нов акаунт в Instagram

16 декември 2016 09 00

Публикува странен пост с надпис „16 декември“

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Американската телевизионна звезда Ким Кардашян си направи нов акаунт в Instagram и вече публикува в него няколко поста, съобщава Daily Mirror.

Тя поставила видео и фото, като ги повторила три пъти. Всички постове са съпроводени с надпис „16 декември“, но така и не се уточнява какво именно ще се случи на тази дата.

Предишният акаунт на Кардашян с 88,9 милиона последователи не е бил обновяван от около 10 седмици. 36-годишната Ким престанала да ползва социалния сайт след като стана жертва на грабеж по време на Седмицата на модата в Париж.

На 3 октомври в хотелската ѝ стая нахлуват въоръжени мъже с маски и ѝ крадат скъпоценности на стойност няколко милиона долара.

Също така стана ясно, че Кардашян е накарала половинката ѝ Кание Уест да напусне семейното жилище, тъй като бе изпаднал в нервна криза, а тя се притеснявала неговото здравословно състояние да не наруши спокойствието на децата.

Рапърът бе в клиника за няколко дни, отмени редица свои концерти, след което се изруси и вчера дори се срещна с новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари