IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майчина гордост: Известни майки с пораснали синове

7 януари 2017 09 00

Вижте кои известни дами не могат да се нарадват на красивите си момчета

Памела Андерсън с големия си син Брендън; Снимка: Instagram

Памела Андерсън с големия си син Брендън; Снимка: Instagram

Има няколко майки сред знаменитостите, които са видимо много горди от порасналите си момчета. Сред тях са Мадона, Виктория Бекъм, Памела Андерсън и Лиз Хърли, които най-редовно споделят снимки в социалните мрежи на своите синове тийнейджъри.

Дизайнерката Виктория често поства свои кадри с най-големия от тримата си сина – 17-годишният Бруклин, който вече може да ѝ бъде кавалер на събития, заменяйки съпруга ѝ Дейвид.

Елизабет Хърли отгледа сина си Деймиън като самотна майка и явно това е една от причините връзката им да е толкова силна и тя редовно да го демонстрира в Instagram.

Другата супер горда майка орлица сред звездите е Мадона, която миналата година води горчива битка за попечителството на сина си Роко с баща му Гай Ричи, но накрая се примири с желанието на 16-годишното момче да живее в Лондон при татко си и сега всички отново са в отлични отношения.

Големият син на Памела Андерсън и Томи Лий – Брендън пък започва да се превръща в успешен модел за радост на знаменитата блондинка, която също стартира кариерата си в модната индустрия.

Същото важи и за сина на супермодела Синди Крауфорд – Пресли, който вече засне няколко фотосесии за престижни списания и участва в няколко ревюта на топдизайнери.

Джейда Пинкет пък вече проправи пътя за кариера в киното на сина си Джейдън Смит.

Вижте снимките на звездните майки и техните пораснали момчета в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари