IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наоми Кембъл ще отказва цигарите с хипноза

6 януари 2017 09 20

Иска да се откаже от вредния навик през тази година

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Световноизвестната манекенка Наоми Кембъл ще се опита да откаже цигарите с помощта на хипнотични сеанси, съобщава Контактмюзик.

46-годишната красавица дала новогодишното обещание през 2017-а да загърби вредния си навик. Тя успяла да стане въздържател и да не близва и капка алкохол, но отказването на цигарите се оказала много по-трудна задача за нея.

В интерес на истината Наоми направила няколко опита в тази насока, но те се оказали неуспешни. Пробвала с никотинови лепенки и други средства, но накрая заложила на хипнотерапията.

По време на интервю в телевизионното чат шоу „The view“ Кембъл довери, че пуши много по-малко, отколкото преди, но все пак би желала окончателно да загърби тютюневия дим.

„Човек се учи от грешките си и трябва непрекъснато да се усъвършенства“, изтъкна манекенката. Тя възнамерявала също през новата 2017-а да продаде някои от ненужните си дрехи и събраните средства да предаде на благотворителни организации.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари