IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Смешно: Мария орязана неестествено с Photoshop

11 януари 2017 08 00

Фолкпевицата анонсира нов проект

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Фолкпевицата Мария анонсира нов проект, който ще представи на публиката в средата на месеца.

Тя пусна в социалните мрежи кадър, в който е залята с боя. Явно някой от нейния екип не се притеснява да копира Кайли Дженър, която има същата снимка, само цветът на боята е различен.

Но това не е най-забавното на фотоса. След като Андреа се похвали със секси снимка с голи гърди без зърна и при Мария яко е рязано с Photoshop-а.

Майстор на виртуалната четка е оформил нереална гръд, но какво да кажем за талията?

Такова съвършенство, нито един дефект, а обиколката й е като на тийнейджърка.

Мишниците също са загладени като на кукла и няма нищо реално във визията.

Феновете явно са свикнали да им се поднася визия, която в повечето случаи няма общо с реалността, но разочарованието идва със срещите на живо. А родните звезди не са като колегите си на Запад и често могат да бъдат видени не само на участия, но и в кварталния магазин.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

ddsff ( преди 7 години )
Не, просто никой не обръща внимание на чалга - певачките. За мен това е долна музика и зад нея се крие проституция. Последно чух чалга парче преди повече от 10 години, избягвам ги, когато ги видя сменям канала или просто излизам от заведението. Визията им - под всякаква критика, изкуствени, операции, на живо нямат нищо общо. Смешни са ми.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар