IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Българският Кен: Не съм пластмасова фигурка (ВИДЕО)

12 януари 2017 12 40

Приликата му с куклата била забелязана

Българският Кен: Не съм пластмасова фигурка (ВИДЕО)

Илиян Илиев, известен като „Българският Кен“, е модел, който започва кариерата си на 9 години. Най-голямото му желание обаче било да е актьор и до днес не се е отказал от мечтата си.

Илиян често попада в родните медии, но казва, че приликата му с куклата Кен е била забелязана не у нас, а в чужбина.

„Това тръгна от чужди медии, които са ме определили като българския двойник на куклата Кен. Аз категорично не се оприличавам и не желая да приличам на пластмасова фигурка“, разказа Илиян пред Bulgaria ON AIR.

Последната новина по свой адрес, която приема с усмивка, е, че е застраховал лицето си за половин милион евро. Той отхвърля тази информация и обяснява, че е измислена.

Твърди, че самият той няма никакви корекции по себе си, но не изключва в бъдеще да му се наложи, когато „увисне това-онова“. Често му се случва да приема комплименти и за устните и веждите си.

Въпреки това той не е съгласен с налаганите идеали за красота в България.

„За мен това е доста уродливо – уста тип „бургер“, силиконов бюст – шамандура. Поне така изглеждат тези кръгли форми в повечето случаи. Категорично за мен това не е красиво“, казва той.

Илиян разкри и за неприятностите си с анорексията – заради лични проблеми свалил много килограми, но успял да се справи с болестта.

И въпреки крехката си възраст, Илиян казва, че е изморен от модата, а голямата му мечта е да се реализира в киното и театъра.

„Никога не съм имал желание да бъда модел, това винаги е било само заместител“, сподели той.

Илиян казва, че има и много предложения за работа в чужбина, но на този етап мисли да остане в България, въпреки че е убеден, че тук реализация няма.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари