IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мария стана на 35 в болница, пази мъжа си със страст

13 януари 2017 10 00

Християн Гущеров е голямата ѝ любов

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Фолкпевицата Мария навършва днес 35 години, но посреща празника си в болнична обстановка.

„Вече съм добре. Направиха ми коремна операция, която бе наложителна. Докторите ми казаха, че трябва спешно това да се случи. И сега ме хващате точно след реанимация“, разказва изпълнителката пред „България днес“.

Навръх празника тя прави равносметка и на личния си живот, признава, че е щастлива със съпруга си Християн.

„Повече от шест години се познаваме. Той е изключително интелигентен човек, моята голяма любов. Радва ме отношението към дъщеря ми, защото нейният биологичен татко не се интересува много от нея, което безкрайно ме натъжава. Но може би защото има ново семейство с дете и затова е така. Сега, докато съм в болницата, той се занимава с нея, подготвя я за училище, готви ѝ, докато аз съм на участия, също се справя с нея. Грижите за Марая разделяме двамата. Той е много нежен с нея“, размеква се Мария.

Фолкпевицата разкрива и рецептата как да прави мъжа до нея щастлив.

„Много съм страстна – как се задържа такъв мъж, ако не съм страстна? Християн е толкова желан и с толкова оферти, че пази Боже, да не го пускам, за да видиш за какво става въпрос. Като се запознахме, той имаше фенклуб, много по-голям и от моя, сега вече се изравняваме по фенове. Аз си го пазя, малко са такива мъже като него, да не кажа, че сигурно няма. С Християн много си говорим и има какво да си кажем, между нас няма само сексуално привличане, ние гледаме винаги в една посока. Много често разговаряме за бизнес, за неговата, за моята работа, както и за бебета, разбира се. Имаме една такава хармонична връзка и голяма любов, както и уникална химия помежду ни по отношение на секса. Оттам нататък се искат много качества, за да успееш да задържиш и съхраниш до теб един мъж от такова семейство и с такова образование. Той е много висока топка, от ерудирано семейство и същевременно не е лесен характер, даже доста сложен“, откровена е тя.

Мария категорично отхвърля постоянните слухове, че двамата са разделени.

„Няма нищо вярно. Имали сме търкания като всяко семейство, но до развод и разговор за това никога не сме стигали. Дано не се случи“, надява се певицата.

Тя е категорична, че сексът е най-доброто средство за сдобряване.

„Сексът е 90% от една връзка, другите 10 са компромис, уважение, отношение и много важно – тръпка! На галено ми вика „любов моя“ и „мами“, признава фолкаджийката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари