IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анита Мейзер не вижда смисъл да живее, иска прошка

15 януари 2017 11 00

Идвало й и тя да се самоубие със свинска опашка

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Анита Мейзер се срамува и иска прошка за смъртта на съпруга си Николай, който почина при задушаване със свински опашки. Това сподели тя в интервю за bTV и допълни, че вече няма за какво да живее и ѝ се иска и тя да се самоубие.

Миската беше обвинена и осъдена за смъртта на мъжа си на три години затвор.

„Срамувам се да разказвам такава простотия. Това не е нормална смърт. Срам ме е от хората, от приятелите, срамувам се, че съм майка. Тежко ми е, толкова много съжалявам. Аз какво съм виновна, че мъжът ми поиска нещо от мене, нещо, което той сам трябва да знае, че не трябва да се прави...“, сподели Анита Мейзер.

Тя се притеснява и от общественото мнение.

„С какви очи ще погледна обществото? Ако може на мен да ми донесе някой една свинска опашка и да се дръпна. Може би така ще се самоубия някой ден“, разкри Мейзер.

„Никой не иска да чуе моята версия, цяла България е срещу мен, както през 2014 г. на конкурса. Аз исках да се обадя на майка му и на сестра му, но той не ми позволи. Той искаше да се изяви и да направим експеримента. Свински опашки през живота си не бях пипала. Тези, които ползвах ги бях взела за тентата на първия етаж. Николай се изкъпа и каза – ела да ми ги сложиш, легна на масажната маса и аз му сложих две свински опашки на краката“, разказа тя.

Оставила го вързан и отишла да вземе телефона от спалнята, за да снима. Не разбрала, че той се затруднява.

„В един момент видях, че нещата не са добре. Виждам, че умира. Тръгнах да търся ножове, ножици, за да помогна, но нямаше как“, каза тя.

След като разбрала, че Николай е мъртъв, Анита започнала да ходи из апартамента „като луда“, чудела се какво алиби да си измисли.

По думите на Анита двамата с Николай били страхотна двойка. Запознали се във Facebook и се „влюбила жестоко“ в него.

„В един момент ние бяхме една страхотна двойка. Стигнахме до перфектност в отношенията, не сме си казали една крива дума“, обобщи тя, но не скри, че мъжът ѝ бил „изтряскал“ в последно време и търсил садо-мазо закачки.

„Това е най-голямата глупост, случила се в моя живот. Не мога да си обясня кой дявол се всели в нас. Яд ме е, че не му отказах. 4 месеца си задавам въпроса защо на мен се случи това. Бях на върха на щастието си, направо сама си завиждах. Имах всичко... като че ли сама се урочасах“, заключи тя.

Още новини от деня четете в Dnes.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари