IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емануела проплака: Димитър Динев ме биеше и тормозеше

16 януари 2017 10 40

Фолкпевицата с поредна атака срещу бившия си

Емануела и Димитър Динев се съдят в момента. Снимка: Facebook

Емануела и Димитър Динев се съдят в момента. Снимка: Facebook

Емануела предприе медийна атака срещу бащата на второто си дете Димитър Динев. Явно на фолкпевицата не ѝ върви с мъжете, тъй като след всяка връзка напада бившите си.

„Имаше период, в който се чувствах потисната, грозна, слаба. Когато обичах Димитър, там беше много голяма любов, той ме потискаше, смазваше ме. Чувствах се глуповата, не се чувствах силна. Постоянно ми говореше, че съм грозна, че за нищо не ставам, това го търпях две години, но накрая, когато започна да ми изневерява, беше върхът. Обичах този мъж повече от всичко на света, но когато забременях, започна да се държи лошо“, заяви Емануела пред Нова тв.

Тя твърди, че в периода, когато били заедно, Димитър Динев (наследник на бизнесмена Динко Динев – б. а.) нямал работа, а баща му допълнително му създавал комплекси.

„Започна да си изкарва всичко на мен, толкова се радвах, че съм бременна и в редките случаи, когато ме тормозеше, получавах контракции и притичвах до лекарите. Бях жертва на психически тормоз, докато бях бременна. Имало е случаи, в които ме е блъскал и удрял в шкафовете, докато бях бременна, но не ме е бил. Вдигаше ми скандали, че баща му е спрял парите. На него му помагаше брат му, дори той ми плати раждането. С Динко Динев не съм говорила никога. Той ме подминаваше на улицата, как да отида при него“, разкрива фолк изпълнителката.

Тя допълва, че бащата на детето ѝ не идва да го вижда в определеното време и не се грижи за наследника си.

„Да, поисках пет хиляди лева издръжка за детето. Аз знам, че няма да ми ги даде, това бяха трикове на адвокатите. В насрещния иск той ми поиска 95 лева. Но мога да разкажа как зарязваше сина ми, за да спи с жени, как го оставяше да спи под климатика, много неща мога да разкажа. Бях прекалено глупава да се влюбя в такъв мъж. Никога няма да му простя, мина това време. Бях с него, когато нямаше два лева в джоба си и го обичах повече от всякога“, каза още Емануела.

Тя допълва, че в момента няма мъж до себе си и не иска повече деца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари