IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъд Лоу щастлив и сгушен до Филипа

23 януари 2017 07 20

Актьорът се разхожда из Лондон с настоящата си приятелка

Снимка: Eroteme, co.uk, Daily Mail

Снимка: Eroteme, co.uk, Daily Mail

Джъд Лоу бе уловен от фотографи да се разхожда с приятелката си Филипа Коан, с която е от две години.

Двойката бе хваната за ръце из улиците на Лондон, облечена в небрежно облекло. 44-годишната звезда от сериала „Младият папа“ бе с черен анцуг и яке, както и с дебел шал, Филипа също бе избрала тъмните нюанси. Тя бе скрила къдриците си в небрежно прибрана коса на опашка като бе и без грим.

С тях бе и синът на Джъд – Руди. Той е най-малкото дете на актьора и бившата му съпруга – британската актриса Сейди Фрост.

Двамата имат още един син – 20-годишният Рафърти и дъщеря на 16 години – Айрис, както и осиновен син.

През 2009 г. американският модел Саманта Бърк роди четвърто дете на Джъд – София, а миналата година актьорът се сдоби и с още едно момиченце – Ава.

Междувременно, изглежда, че връзката между Джъд и Филипа върви безоблачно.

В края на миналата година актьорът призна пред Modern Luxury, че се чувства много добре с 30-годишната Коен, която е психолог.

„Не ми трябва никой друг, освен нея. Радвам се, че Филипа не е публична личност. Струва ми се, че това е един от факторите, който ни помага нашите отношения да бъдат така силни“, каза Джъд.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари