IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременната Бионсе свали дрехи и задръжки

3 февруари 2017 11 20

Гордея се с тялото си, заяви певицата

Снимка: Beyonce

Снимка: Beyonce

Малко след като обяви, че чака близнаци, Бионсе взе участие в смела фотосесия, а снимките американската звезда публикува в Instagram. Поп дивата сподели, че се гордее с тялото си.

Именно в социалната мрежа за първи път певицата разкри новината за бременността си. Тогава тя публикува една своя снимка, която стана най-популярната фотография в Instagram като набра повече от 7,8 милиона харесвания.

За фотосесията Бионсе свали повечето си дрехи и влезе в образа на Дева Мария, пише Daily Mail. На един от кадрите се вижда как тя е с 5-годишната си дъщеря от съпруга ѝ Джей Зи – Блу Айви Картър.

Бионсе и Джей Зи сключиха брак през април 2008 г. в Ню Йорк. На 8 януари 2012 г. се роди тяхната дъщеря.

Вижте Бионсе в галерията ни.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Гост ( преди 7 години )
Може би, наистина 1вото е било със сурогатна майка. Пък и сега са близнаци. Не знам някой в рода им да има близнаци, така че най-вероятно е инвитро, защото БИ може да има проблеми с оплождането :) Какъвто и да е случая, дано да няма проблеми и да се появят живи и здравички бебита :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
фф ( преди 7 години )
Добре, а защо първия път се кри и корема се сгъна?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар