IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том проговори за Суифт: Отношенията ни бяха истински

9 февруари 2017 15 20

Актьорът разказа за бурната, но кратка връзка с американската певица

Снимка: GQ

Снимка: GQ

Двамата имаха бурна, но кратка връзка, продължила едва три месеца. През този летен роман всеки от тях запозна партньора си със семейството си, което в началото изглеждаше като на връзка, която ще устои на времето.

В същото време двамата бяха непрекъснато заедно и мнозина се усъмниха, че отношенията им са просто рекламен трик. Дали това е причината за раздялата им през септември миналата година, така и не става ясно. Тейлър и Том така и не коментираха раздялата.

„Тейлър е невероятна жена. Тя е щедра, мила, очарователна. Прекарвахме си добре заедно. Разбира се, че нещата помежду ни бяха истински“, казва Хидълстън и добавя, че във всяка връзка е нужно да се полагат усилия. Още повече, ако е „на показ“.

За прословутата тениска с надпис „I love T.S.“, с която беше забелязан на годишното парти за 4 юли, организирано от Тейлър Суифт, Том обяснява, че я е облякъл на шега.

Според Хидълстън не само общественият интерес може да попари любовта, но и „всякакви други неща“.

Вижте Том пред GQ в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари