IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новата Мис Плеймейт: Не съм на повикване!

17 февруари 2017 07 20

Маги Бадер коментира слуховете по неин адрес

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

През тази седмица се появиха слухове, че новата носителка на титлата Мис Плеймейт Магдалена Бадер изкарва прехраната си като компаньонка на богати мъже. Както при всяка победителка в еротичния конкурс, и при нея набързо се завъртяха скандали, но тя твърди, че те не я притесняват.

24-годишната брюнетка коментира твърденията, които излязоха в медиите.

„Когато един човек успява сам да постига мечтите си, той неминуемо се превръща в мишена на нападки и жалки опити за оклеветяване, които нямат абсолютно нищо общо с реалността. Аз съм човек, който знае и приема, че славата носи както позитиви, така и негативи. Днес обаче на страниците си един седмичен вестник спряга името ми по начин, който е меко казано отвратителен. Не, драги мои, нямам нищо общо с хората, с които ме спрягат, даже не ги познавам. Темата дали съм компаньонка не смятам и да коментирам, защото това е под нивото ми. Нека всеки сам направи своите изводи“, отсече плеймейтката.

Още покрай самия конкурс нейното име бе забъркано с това, че победата ѝ е предварително предизвестена. Излязоха информации, че короната ѝ е платена от бизнесмена Христо Сираков, но тя ги отрече.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари