IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерите на Лиса Мари Пресли замесени в педофилски скандал

17 февруари 2017 11 30

Намерени са неприлични снимки на децата в компютъра на баща им

Снимка: splashnews.com

Снимка: splashnews.com

Внучките близначки на Елвис Пресли бяха отнети от родителите им от притеснени социални работници, след като майка им Лиса Мари открила смущаващи снимки и видеоклипове на децата на компютъра на баща им.

Вестник Daily Mail пише, че 8-годишните момиченца Финли и Харпър Локууд сега са под грижите на Министерството на децата и семейството в Калифорния и чак през март месец ще се определи тяхното бъдеще.

49-годишната Лиса намерила неприличните кадри в компютъра на четвъртия си съпруг Майкъл Локууд и веднага подала молба за развод. Тя е написала в нея: „Бях потресена и направо ми прилоша.“

Шокиращите твърдения на дъщерята на Елвис са подкрепени от приложенията към съдебните документи по развода, като компютърът е взет от дома на съпрузите в Бевърли Хилс и експертите все още анализират материалите.

Лиса Мари е единственото дете на краля на рока. Тя се омъжи за 55-годишния британски музикант Локууд през 2006 г. като пищната церемония се състоя в Киото, Япония.

От първия си съпруг Дани Киоу тя има голяма дъщеря Рейли, която работи като модел и син Бенджамин. Тя се е омъжвала за Никълъс Кейдж и за Майкъл Джексън, но от тях няма деца.

Наскоро се появиха твърдения, че от наследството на Лиса Мари от близо 300 милиона долара не е останало много заради свръхекстравагантния ѝ начин на живот.

Снимка: splashnews.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари