IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емили Ратайковски пак жертва на хакер, предлагат нейни голи снимки

21 февруари 2017 08 40

Участничка в риалити шоу получила над 200 еротични фотоса на модела

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Еротичният модел Емили Ратайковски, която се радва на 10 милиона последователи в Instagram, пак е станала жертва на хакери. Нейни голи снимки са предложени за продажба, пише в. „Дейли мирър“.

Бившата победителка в шоуто Big Brother Хелън Удс твърди, че са ѝ изпратени над 200 снимки на модела в Twitter и е помолена да ги публикува в онлайн рубриката си в „Дейли стар“.

„Оказа се, че в съобщението имаше линк към фотосите на Емили Ратайковски в iCloud. Този клоун ми предложи да ги покажа в моята рубрика“, каза Хелън Удс.

Самата Емили не е коментирала посегателството, но пък и тя не натрупа известност с кадри, на които е облечена.

За първи път тя каза, че е станала жертва на хакерска атака през 2015 г. Тя защити хората, които са видели снимките в интернет и обвини онези, „които са ги откраднали“.

„Мисля, че веднъж излезли, те са достъпни и не съм сигурна, че е задължително всеки, който ги търси в Google, да бъде определен като престъпник. Хората, които са откраднали снимките, са престъпниците“, каза тогава тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари