IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Безмозъчна красота – супер риск в името на перфектното селфи (ВИДЕО)

22 февруари 2017 07 20

Руската кралица на Instagram беше арестувана в Дубай

Снимка: dailymail.co.uk

Снимка: dailymail.co.uk

Руската Instagram кралица Вики Одинцова рискува живота си, като увисна от небостъргач в Дубай, за да си направи перфектното селфи. Красавицата беше задържана от полицията, която я накарала да подпише декларация, че никога няма да прави подобна каскада отново.

23-годишната рускиня увисна само на ръката на своя приятел от върха на „Каян Тауър“ в Дубай без никакво оборудване за безопасност. Много от феновете на хубавицата ще бъдат зашеметени от нейната смелост или по-скоро безразсъдство.

Според много хора Виктория по-скоро няма мозък, след като е склонна да виси от 73-ия етаж без осигурително въже и да рискува сигурна смърт заради една фотосесия.

Родената в Санкт Петербург красавица, увиснала на един от най-високите небостъргачи в света заради идеалното селфи, уплаши минувачите в Дубай, като някои от тях заявиха, че „красавицата категорично няма мозък“.

Снимка: dailymail.co.uk

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Парфюми Фрагрисима ( преди 7 години )