IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ели Голдинг – най-горещата звезда на наградите BRIT

23 февруари 2017 10 00

Певицата засенчи Никол Шерцингер в тоалет на Philipp Plein

Снимка; gettyimages.com

Снимка; gettyimages.com

Битката за стил на бляскавите поп принцеси Ели Голдинг, Кейти Пери и Рита Ора беше спечелена от Ели на тазгодишните музикални награди BRIT 2017.

30-годишната Голдинг заслепи фенове и фотографи със смелата си черна рокля на дизайнера Philipp Plein, която разкриваше перфектната ѝ форма.

Събитието се състоя вчера в „O2 Arena“ в Лондон. Големите победители на вечерта се оказаха момичетата от групата „Little Mix“, които бяха номинирани за най-добра британска група, за най-добър британски сингъл и най-добър британски изпълнител, както и за видео на годината.

Приемайки наградата си за хит на годината за „Shout Out To My Ex“, момичетата заявиха, че посвещават наградата си на своите ексгаджета, като най-известният от тях е Зейн Малик – бившият годеник на Пери Едуардс, който също беше сред номинираните, но не уважи събитието.

Рита Ора беше избрала разкошна златиста рокля, докато Кейти Пери се беше спряла на чудат копринен тоалет с къса пола и сако и се появи със странен кок.

Никол Шерцингер пък се беше пременила в дързък тоалет във виненочервено с високи ботуши.

За шоуто на събитието се погрижиха звездите Роби Уилямс, Coldplay, Кейти Пери и др., като покойните музикални легенди Джордж Майкъл и Дейвид Бауи бяха почетени специално.

Вижте снимки на най-бляскавите знаменитости на червения килим от събитието в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари