IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пит се разстроил от сълзливото интервю на Джоли

23 февруари 2017 14 00

Не съм жертва, но искам справедливост, казал той

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Брад Пит се разстроил от сълзливото интервю на Анджелина Джоли за BBC, което тя даде по време на премиерата на филма „First They Killed My Father“.

За това разказал негов близък пред HollywoodLife.

„Той не вярва, че в цялата тази драматична история Брад може да се нарече жертва. Всичко, което той иска е да приключи развода и да има справедливо решение по въпроса с попечителството над техните деца“, обяснил още източникът.

Пред BBC World News Джоли разказа, че едва сдържала сълзите си. „Не искам да говоря много, освен това, че бе много сложен период. Ние сме семейство и винаги ще бъдем такова, ще преживеем това и се надявам, че ще станем още по-силни като семейство. Много хора се оказват в подобна ситуация. Аз фокусирам вниманието си върху нашите деца и искам да намеря правилния път. Надявам се, че това ще ни направи по-силни и близки“.

Джоли и шестте им деца все още се намират в Камбоджа. Там те ядоха отровни тарантули и си почиваха по време на премиерата на филма на Анджи.

В същото време стана ясно, че актрисата се готви отново да влезе в голямото кино. Последният голям проект с нейно участие излезе през 2015 г. „Край морето“, станал пророчески за нея и Пит (те изиграха съпрузи, опитващи се да спасят брака си“.

Според информацията, тя е потвърдила роля в два големи проекта на Universal. Също така Анджелина планира да режисира екранизация по книгата на италианския писател Алесандро Барико „Без кръв“ и да се снима в продължение на филма „Злодеида“ на Disney.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари